Proact levert Huisman oplossing van NetApp storage, CommVault back-up en Cisco UCS-servers
24-09-2014 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Proact levert Huisman oplossing van NetApp storage, CommVault back-up en Cisco UCS-servers

Huisman, ontwerper en producent van zware constructie-installaties voor onshore- en offshorebedrijven, kiest Proact als leverancier van een nieuwe IT-infrastructuur. Proact levert en implementeert een totaaloplossing die bestaat uit servers, storage en back-up voor totaal elf locaties van Huisman wereldwijd. Huisman tekent een vijfjarig contract.

Het beheersbaar houden van de groeiende IT-organisatie was voor Huisman één van de belangrijkste redenen om het project op te starten. Datacentralisatie, standaardisatie en een centraal te managen infrastructuur vanuit het hoofdkantoor in Schiedam stond hoog op de eisen- en wensenlijst van het bedrijf.

Totaaloplossing
De totaaloplossing die Proact levert bestaat uit NetApp-systemen, back-upgebaseerde software van CommVault en Cisco UCS-servers. Huisman krijgt hiermee de beschikking over een schaalbare omgeving die de performance en beschikbaarheid van applicaties en databases voor haar rekening neemt. Ook is een integratie met NetApp-snapshots vanuit een enkele grafische gebruikersinterface van de CommVault-software aangebracht voor alle back-up- en restore-taken.

Terug naar nieuws overzicht