Witold Kepinski - 25 september 2014

Orange Business Services breidt de Business VPN-dienst uit met Business VPN Internet

Orange Business Services breidt de Business VPN-dienst uit met Business VPN Internet. De uitbreiding is bedoeld om klanten, bijvoorbeeld grote multinationals, te ondersteunen in zaken zoals hoge prestaties en beveiligde toegang tot internet gebaseerde cloud- en webdiensten.

Business VPN Internet is de hoeksteen van Orange Business Services’s hybride netwerkstrategie. Zo maakt deze oplossing beveiligde zakelijke internettoegang mogelijk. De prestatie van het algehele netwerk wordt verbeterd door risico op overbelasting op IP-VPN uit te sluiten, vertraging gelinkt aan de internettoegang zo veel mogelijk uit te bannen en bedrijfskritisch verkeer prioriteit te geven, aldus Orange Business Services 

Om Business VPN Internet mogelijk te maken, heeft Orange Business Services in eerste instantie in 15 wereldwijde internetpoorten op vijf continenten geïnvesteerd. De toegangspoorten breken het verkeer in de buurt van de gebruiker op. Op die manier wordt vertraging door lange fysieke afstanden tussen gebruiker, poort en bestemmingswebsite zo veel mogelijk uitgesloten.

Omdat Business VPN Internet als uitbreiding van Business VPN wordt geleverd, hebben klanten één leverancier voor zowel IP-VPN als internetdiensten. Business VPN Internet zorgt er ook voor dat de internetconnectiviteit voldoet aan het beveiligingsbeleid van bedrijven, aldus Orange Business Services.

De toegangspoorten zijn momenteel bereikbaar in Londen, Frankfurt, Stockholm, Amsterdam, Hong Kong, Singapore, Mumbai, Sydney, Tokyo, New York, Atlanta, San Francisco, Sao Paulo, Johannesburg en Bahrain.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!