Wouter Hoeffnagel - 25 september 2014

Zscaler breidt Benelux-team uit met Geert Nobels en Joost Hage

Het internetbeveiligingsbedrijf Zscaler breidt zijn aanwezigheid in de Benelux uit met Geert Nobels als Regional Sales Manager voor België en Luxemburg en Joost Hage als Technical Presales Consultant voor Nederland. De uitbreiding van het team maakt deel uit van Zscalers mondiale uitbreidingsstrategie. Het bedrijf wil door de uitbreiding met zijn beveiligingsportfolio snel een sterke positie verwerven als serviceplatform in de EMEA-regio.

Zowel Geert Nobels als Joost Hage brengen ruim twee decennia aan ervaring op het gebied van beveiliging mee naar het Zscaler-team. Nobels en Hage moeten het bedrijf in de Benelux gaan laten groeien en uitbreiden. Geert werkte eerder voor C-CURE (nu onderdeel van Telenet), F-Secure en F5 Networks. Joost Hage heeft een master in de informatica en is al meer dan vijftien jaar actief op het gebied van IT-netwerken en -beveiliging. Joost heeft in presales gewerkt voor netwerk- en beveiligingsbedrijven als Dimension Data en Verizon.

Cloud Security platform 
Met hun specifieke beveiligingsexpertise zijn Geert Nobels en Joost Hage goed gepositioneerd om het Cloud Security platform van Zscaler op de markt te brengen. Channelpartners krijgen uitvoerige ondersteuning om hun productaanbod met Zscaler uit te breiden.

“Zscalers Cloud Security Platform beschermt werknemers van bedrijven van uiteenlopende grootte bij het gebruik van het internet met het oog op productiviteitswinst. Gezien de snelle toename in het gebruik van cloudgebaseerde diensten in de Benelux, is Zscaler een veelbelovende aanvulling op de bestaande beveiligingsportfolio van de partners die we benaderen,“ aldus Geert Nobels, Regional Sales Manager België en Luxemburg voor Zscaler.“

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!