Wouter Hoeffnagel - 25 september 2014

ION-IP sluit partnership met Zscaler voor Cloud Security

ION IP, gespecialiseerd in het optimaliseren en beveiligen van digitale communicatie- en transactieprocessen, gaat een partnership aan met Zscaler, de beveiligingscloud voor de mobiele onderneming. De bedrijven gaan gezamenlijk oplossingen leveren op het gebied van cloudbeveiliging.

ION-IP biedt op basis van Zscaler een ‘Point of Control’ in de cloud. Deze echnologie wordt een vast onderdeel van ION-IP’s strategie en portfolio. Met een Point of Control in de cloud biedt ION-IP klanten flexibiliteit in de adoptie van clouddiensten in combinatie met beveiliging tegen webdreigingen.

Architectuur
Centraal in ION-IP’s productstrategie staat de ‘Point of Control’ Architectuur. De ION-IP’s architectuur bestaat uit vier aspecten: Application Performance, Security, Cloud Control en Mobility. Veel bedrijven kiezen ervoor ION-IP een centraal Point of Control in hun eigen datacenter-omgeving te laten inrichten. De oplossing is gericht op internationaal gedistribueerde bedrijven met veel kleine vestigingen, veel mobiele medewerkers en een hoge Cloud-adoptiegraad.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!