Copaco voegt Anturis cloud-based monitoring toe aan 2tCloud portfolio
25-09-2014 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Copaco voegt Anturis cloud-based monitoring toe aan 2tCloud portfolio

Copaco breidt zijn 2tCloud portfolio uit met Anturis cloud-based monitoring voor servers, websites en IT infrastructuur. Copaco heeft hiervoor met Anturis een distributieovereenkomst gesloten.

Anturis is een clouddienst waarmee de prestaties en beschikbaarheid van websites, servers, webapplicaties, MySQL databases en netwerken kan worden bewaakt. Anturis trekt direct aan de bel zodra kritische waarden worden overschreden. De oplossing is volledig cloudgebaseerd, wat betekent dat klanten niet hoeven te investeren in hardware, software en onderhoud.

Managed services leveren
Resellers kunnen Anturis inzetten voor het leveren van managed services. De oplossing stelt resellers in staat zowel on- en off-premises omgevingen als combinaties voor klanten te bewaken en indien nodig tijdig actie te ondernemen. Anturis monitoring as a service kan worden aangeboden als een opzichzelfstaande dienst, maar ook in combinatie met andere 2tClouddiensten via één centrale portal.

Harold Bax, Director Business Development Copaco: “Door het leveren van additionele services zoals monitoring, beheer en support bovenop de te leveren clouddiensten, kunnen partners waarde toevoegen voor hun eindklanten. Om succesvol te kunnen zijn met het verkopen van clouddiensten en zich te onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders, is het leveren van dergelijke diensten een belangrijk onderdeel en bovendien een essentiële opbrengstencomponent. Met Anturis zijn partners in staat om voor hun klant zichtbare waarde toe te voegen.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud