Witold Kepinski - 26 september 2014

TIE Kinetix gaat Google Search Appliance (GSA) aan te bieden in de Benelux

TIE Kinetix gaat Google Search Appliance (GSA) aan te bieden in de Benelux. TIE Kinetix verkrijgt tevens het bestaande GSA klantenbestand van Xillio voor een niet nader bekendgemaakt nominaal bedrag en lanceert de verkoop van GSA producten en diensten in de Benelux. TIE Kinetix zal support en consultancy diensten aanbieden aan de verkregen klanten.

Met het verkrijgen van het klantenbestand realiseert TIE Kinetix een vliegende start als belangrijke partner voor Google for Work in de Benelux en versterkt haar positie als Google for Work partner in Europa. TIE Kinetix GmbH heeft al een groot aantal implementaties van GSA uitgevoerd, inclusief wereldwijde implementaties voor enkele bedrijven genoteerd aan de Duitse DAX30.

Jan Sundelin (foto), CEO van TIE Kinetix, zegt: “Met de uitbreiding in Duitsland in 2013 is TIE Kinetix een belangrijke Google for Work partner in de DACH markt geworden. Wij zijn enthousiast om de samenwerking met Google naar de Benelux uit te breiden en de overeenkomst met Xillio is een belangrijke stap om onze strategische doelstellingen uit te voeren.”

Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!