Stellar Data Recovery kondigt ‘Stellar Data Recovery voor iOS’ aan
26-09-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Stellar Data Recovery kondigt ‘Stellar Data Recovery voor iOS’ aan

Stellar Data Recovery kondigt ‘Stellar Data Recovery voor iOS’ aan. Met deze nieuwe software kunnen gebruikers data veilig en makkelijk terughalen via de telefoon of via een iTunes back-upbestand. Onder deze data vallen items zoals contactpersonen, agenda-items, belgeschiedenis, berichten, herinneringen, Safari bookmarks en notities. ‘Stellar Data Recovery voor iOS’ is geschikt voor de iPhone 4, 4s, 5, 5c en 5s. Daarnaast is de software ook geschikt voor gebruik met Windows 7, 8 en Vista. Vanaf november dit jaar is de versie ook op Apple te gebruiken.

Deze software is een logisch vervolg op de in augustus geïntroduceerde smartphone laboratoriumdiensten van Stellar Data Recovery. Het bedrijf wil haar diensten voor smartphones sterk uitbreiden in de komende maanden. Zo zal versie 1.5 van de Stellar iPhone recovery voor Windows in maart 2015 uitkomen.

“Het is makkelijk om belangrijke gegevens op touchscreen apparaten te verliezen. iPhones hebben tegenwoordig een enorm marktaandeel in de smartphone categorie. We zien een toename in de vraag van onze klanten voor een tool die gemakkelijk verloren data van deze apparaten kan terughalen. Daarom hebben wij de software ‘Stellar Data Recovery voor iOS’ ontwikkeld, die de data recovery van iOS-apparaten eenvoudig maakt,” aldus Kees Jan Meerman (foto), Managing Director van Stellar Data Recovery Europe.

Prijzen en beschikbaarheid
Stellar Data Recovery voor iOS is beschikbaar als een trial alvorens er wordt overgegaan op aankoop van de software. Met de gratis versie kan verwijderde data worden ingezien, maar om deze terug te halen is de complete versie van de software nodig. De ‘Lifetime’ licentie van deze software is te koop voor €64,66 maar heeft nu een introductieprijs van €27,60. De trial versie van de software is te downloaden via: www.stellar.nl/smartphone-recovery.html.

 

Terug naar nieuws overzicht
Security