Witold Kepinski - 26 september 2014

OutSystems Platform 9 voor de ontwikkeling van mobiele applicaties

OutSystems, aanbieder van het gelijknamige open ontwikkelplatform, introduceert OutSystems Platform 9 voor de ontwikkeling van mobiele applicaties. De oplossing stelt ontwikkelaars in staat applicaties te ontwikkelen en uit te rollen voor iOS, Android, Windows Phone en het web, op basis van één applicatieontwerp en één codebasis.

OutSystems-applicaties zijn open applicaties met een standaard architectuur. Nieuw in OutSystems Platform 9 zijn een hybride mobiele functionaliteit, een vernieuwende visualisatie-tool die het samenvoegen en verwerken van data vereenvoudigt en integratie dankzij een groot aantal connectors voor veel gebruikte SaaS- en legacy-applicaties. Dankzij een hoogwaardige life cycle management-functionaliteit die het complete bouw-, test- en uitrolproces automatiseert, kunnen achterstanden in change requests bovendien nagenoeg volledig worden geëlimineerd.

Alle ins en outs van OutSystems Platform 9 en OutSystems Now kunnen op 9 oktober worden ervaren door de bezoekers van myNextStep, het jaarlijkse OutSystems-event voor klanten, partners en IT-professionals in de Benelux. Meer informatie over myNextStep, dat wordt gehouden in Media Plaza in Utrecht, en inschrijven op www.outsystems.com.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!