Witold Kepinski - 26 september 2014

ZyXEL introduceert USG 310, 1100 en 1900 Next Generation FireWalls

ZyXEL, leverancier van netwerk- en telecommunicatie oplossingen, introduceert de nieuwe ZyXEL USG 310 Advances Series en de 1100 en 1900 Extreme Series Next Generation FireWalls (NGFW). Deze firewalls zijn geschikt voor het mkb en de grootzakelijke markt.

De firewalls bieden volgens ZyXEL hoge prestaties en zijn uitgerust met alle functies die het bedrijfsnetwerk beveiligen tegen online gevaren zoals virussen, phishing, spyware, spam en hackers. Alle modellen worden geleverd als een complete bundel met Unified Threat Management (UTM) licenties die een jaar geldig zijn naast de gratis firmware updates. Zo zijn klanten verzekerd van hoogwaardige beveiligingsoplossingen met een heldere prijsstelling zonder enig verborgen kosten.

De nieuwe ZyXEL USG Next-Generation Firewalls garanderen een hoge snelheid en beveiliging tegen lage kosten vanwege het compacte alles-in-één-design. De ZyXEL USG Series bestaan uit een nieuw hard- en software platform, dat voorzien is van een firewall, VPN en hoge UTM snelheden. Zo heeft de ZyXEL USG 310 met zijn multi-core CPU processor een hoge doorvoersnelheid van 2000 Mbps, dat is maar liefst 5,7 keer sneller dan zijn voorganger USG 300. De ZyXEL USG 1100 en 1900 Extreme Series bieden WAN en VPN load balancing die zorgen voor hoge snelheden en applicatiebeschikbaarheid, waardoor medewerkers productiever kunnen zijn.

WLAN-controller

De ZyXEL firewalls zijn voorzien van enterprise functies die zorgen voor beveiliging van het netwerk en een hoge beschikbaarheid van applicaties. Dat zijn functies zoals Application-Intelligence, Intrusion Detection Prevention (IDP), antivirus en content- filtering, Single-Sign-On (SSO) en een geïntegreerde WLAN-controller. Instellingen kunnen worden gedaan in de web-based interface die eenvoudig te beheren is. De firewalls van ZyXEL houden grip op breedbandgebruik van webapplicaties zoals Facebook, Google Apps en Netflix. Alle ZyXEL USG Series beschermen vaste en wifi-netwerken van organisaties tegen malware met beveiligingssoftware van Kaspersky Lab.

SSL VPN

De ZyXEL Next-Generation Firewalls met extra cpu-power garanderen hoge snelheden over IPSec-, L2TP-over-IPSec- en SSL VPN-verbindingen. Dit maakt het mogelijk dat organisaties site-to-site- en site-to-client-VPN-configuraties kunnen opzetten. Met de firewalls zijn organisaties verzekerd van stabiele en veilige VPN-connecties. De firewalls ondersteunen de geavanceerde SHA-2 (Secure Hash Algorithm 2) codering, de veiligste VPN-verbinding van dit moment.

BYOD

Tonko de Wit, marketing manager bij ZyXEL, zegt dat de nieuwe ZyXEL USG 310, 1100 en 1900 uitermate geschikt zijn voor de beveiliging en beheer van access points in wifi- en BYOD-omgevingen tegen lage kosten. “Met de nieuwe ZyXEL firewalls hebben gebruikers altijd toegang krijgen tot het netwerk. De Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) VPN voor mobiele apparatuur werkt op iOS, Android en Windows besturingssystemen. Zo kunnen werknemers ongelimiteerd mobiel werken via hun notebook, tablet of smartphone. De ZyXEL firewalls zijn eenvoudig te beheren dankzij het Unified Security Policy concept dat firewall- en UTM-profielen bundelt. Met de introductie van ZyXEL USG 310 Advances Series en de 1100 en 1900 Extreme Series Next Generation FireWalls (NGFW) kunnen resellers met ZyXEL een groter deel van de markt bereiken waardoor er meer omzetmogelijkheden ontstaan.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!