Witold Kepinski - 26 september 2014

Symantec introduceert de nieuwe Norton Security beveilingsoplossing

Symantec introduceert de nieuwe Norton Security beveilingsoplossing. Hierin zijn negen basisdiensten samengevoegd tot één allesomvattend product, dat alle apparaten van klanten beschermt.

De nieuwe dienst is een beschermingsoplossing die bestaat uit meerdere lagen, en die de klant op elk platform tegen geraffineerde en continu ontwikkelende bedreigingen helpt beschermen. Norton Security bevat tevens een geïntegreerde back-upmogelijkheid, die helpt ervoor te zorgen dat foto’s, contacten en andere belangrijke gegevens niet verloren gaan aldus Symantec.

Beschikbaarheid

Norton Security wordt aangeboden als een flexibele service voor de bescherming van uw verschillende apparaten. De aanbevolen verkoopprijs ligt tussen 46,99 euro per jaar voor bescherming van één apparaat, en 62,99 euro per jaar voor maximaal vijf apparaten. Norton Security met Back-up voor maximaal tien apparaten is verkrijgbaar tegen de aanbevolen verkoopprijs van 70,99 euro per jaar. Norton Security is online, in de winkel, of via nl.norton.com verkrijgbaar.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!