Norman lanceert voor IT-resellers Norman Security Portal met antivirus

27-09-2014 | door: Witold Kepinski

Norman lanceert voor IT-resellers Norman Security Portal met antivirus

Norman introduceert de Norman Security Portal met antivirus. Een Norman cloud portal, met security, beheer en onderhoud via één enkel dashboard, speciaal gebouwd voor MKB en IT-resellers. Met de Norman Security Portal kunnen klanten, partners en Norman Endpoints beheren vanaf één cloudgebaseerde centraal webportaal.

Norman Security Portal met antivirus is een eenvoudig te gebruiken, cloud-gebaseerde oplossing te gebruiken voor clients en servers aldus Kristian Bognæs, Director of Development bij Norman Safeground te Noorwegen."Norman Security Portal met antivirus stelt IT-resellers en hun klanten in staat om endpoints te beheren vanaf één centraal webportaal (cloud) en om het beleid te controleren als hulp bij het beveiligen van de endpoints. Met antivirustechnologie maakt de Norman Security Portal antivirus-client maakt bescherming en het beheer van de netwerkbeveiliging gemakkelijk en veilig. De Security Portal is  geschikt voor bedrijven van elke omvang en beschermt computers zowel op locatie (on premise) als in de cloud met continue antivirusupdates."

Meer informatie over de Norman Security Portal: http://bit.ly/1rk6WaX. Korte video over de Norman Security Portal: http://youtu.be/tTEOJ4H3JSg

 

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security