ON2IT Bright & Cloudy evenement goed bezocht

26-09-2014 | door: Witold Kepinski

ON2IT Bright & Cloudy evenement goed bezocht

ON2IT, specialist op het gebied van IT security services en oplossingen, blikt terug op een succesvol Bright & Cloudy evenement. Meer dan 220 nationale en internationale experts en partners waren gisteren aanwezig in de Mediaplaza, Jaarbeurs te Utrecht. Bright & Cloudy stond dit jaar in het teken van Security in het Software Defined Datacenter.

Software Defined is volgens ON2IT het enige juiste fundament dat de snel veranderende business gerelateerde IT vraagstukken kan dragen. Tijdens Bright & Cloudy werden dan ook sprekers aan het woord gelaten om aan te geven hoe het Software Defined Datacenter een essentieel onderdeel uitmaakt van elke organisatie.

Zo sprak John Kindervag, grondlegger van het security model Zero Trust en tevens Vice President & Principal Analyst bij Forrester Research, over de drie innovaties die belangrijk zijn voor Zero Trust. Lieuwe Jan Koning (foto), CTO van ON2IT, gaf meer informatie hoe business en security op één lijn gebracht kunnen worden in een Software Defined World. Tijdens de ‘Business Solution Sessions’ was Eric van Sommeren, Director Cyber Security Solutions bij Palo Alto Networks aan het woord over next generation endpoint security. Hij sprak over de manier waarop bedrijven de overgang van detectie naar preventie kunnen maken.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security