Proact breidt uit naar Duitsland
30-09-2014 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Proact breidt uit naar Duitsland

Proact breidt zijn activiteiten vanaf 1 oktober 2014 uit naar Duitsland. De Duitse vestiging van het bedrijf moet de omzet van Proact gaan vergroten. De effecten van de uitbreiding zijn naar verwachting in de cijfers van 2015 terug te zien.

"Ik ben blij dat we een structuur hebben gecreëerd die naar ons idee het meest geschikt is voor het uitbreiden van ons bedrijf in Duitsland. De bedrijfsvoering in Duitsland komt onder leiding van het nieuw op te richten 'Business Unit West', waaronder ook de eerdere 'Business Unit Benelux & Spanje' gaat vallen. We beschikken in Duitsland over een goed team met mensen die intensief door ons Nederlandse team zullen worden ondersteund. Het Nederlandse team heeft al ervaring met een vergelijkbare uitbreiding die enkele jaren geleden succesvol plaatsvond. Duitsland is de grootste markt in Europa, waardoor hier veel groeipotentie is voor Proact", zegt Martin Ödman, CEO of Proact IT Group.

Sander Dekker, Business Unit Director West: "Ik kijk uit naar de uitdaging binnen de Business Unit samen te gaan werken met ons bestaande personeel om ons team in Duitsland te ondersteunen. We zien een duidelijk synenergieën met andere gebieden, wat een positief effect zal hebben op onze klanten."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Storage
Cloud