mITE Academy wordt Acronis Certified Trainings partner
30-09-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

mITE Academy wordt Acronis Certified Trainings partner

De Academy for Enterprise Mobility van mITE en Acronis hebben de samenwerking verder bekrachtigd. De Academy biedt vanaf heden de officiële trainingen aan voor Acronis Access. 

mITE mag via de Academy als enige in Nederland niet alleen eindklanten, maar ook Acronis Access resellers en consultants mag opleiden en certificeren. Daarmee breidt de Academy haar positie als kennisleider op het gebied van Enterprise Mobility verder uit.

mITE Systems, specialist op het gebied van Enterprise Mobility oplossingen, biedt advies, consultancy, implementatie en operationeel management aan organisaties die veilig en beheerd willen werken met mobiele devices en -applicaties. Door Enterprise Mobility te benaderen als een integraal aspect, waarbij zowel IT als Telecom, maar ook de organisatie en processen worden geraakt, levert mITE Systems de kennis en kunde om Enterprise Mobility projecten tot een succes te maken, zo meldt het bedrijf.

Vanuit die integrale gedachte voert mITE Systems Acronis Access. Acronis Access biedt de werknemers van een organisatie om elk apparaat - desktop, laptop, tablet of smartphone – te gebruiken om beveiligde toegang te krijgen tot inhoud en deze te synchroniseren en delen, terwijl IT de controle over beveiliging en compliance behoudt. Met Acronis Access kan IT het vereiste beveiligingsniveau controleren en de productiviteit van eindgebruikers verbeteren, altijd en overal, op elk apparaat.

Een onderdeel van Enterprise Mobility projecten is opleiding van de betrokken specialisten in organisaties om hen in staat te stellen de benodigde MDM, MAM, en MFM te managen. Deze, in Nederland, trainingen worden aangeboden door de Academy for Enterprise Mobility.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security