HP Stream PC-lijn is uitgebreid met notebook PC’s, convertible PC en tablets

30-09-2014 | door: Witold Kepinski

HP Stream PC-lijn is uitgebreid met notebook PC’s, convertible PC en tablets

De HP Stream pc lijn is uitgebreid met twee nieuwe notebook PC’s, een convertible PC en twee nieuwe tablets. De nieuwe modellen passen volgens HP in de lijn van dunne en lichtgewicht Windows-producten.

HP Stream is een nieuw soort Windows notebook PC met extra’s zoals een jaar gratis opslagruimte in de cloud voor onmiddellijke toegang en het delen van 1TB aan data via Microsoft OneDrive; Office 365 Personal, 60 minuten gratis Skype per maand voor de duur van een jaar en een tegoedbon om in de Microsoft Store bijvoorbeeld apps, video’s of XBOX games te kopen.

De HP Stream x360 convertible PC is de nieuwste aanwinst van de x360 familie die eerder dit jaar werd geïntroduceerd. Dit is een notebook PC met een 11.6-inch beeldscherm, een dun en lichtgewicht design en de extra services van de HP Stream lijn in combinatie met de functionaliteiten van een convertible PC. De HP Stream stelt gebruikers in staat om te wisselen tussen notebook, tablet of tentmodus om bijvoorbeeld films te kijken o

De pas aangekondigde 14-inch HP Stream notebook maakt ook deel uit van het HP Stream portfolio. Met extra cloud services en een lange batterijduur maken van de HP Stream een aantrekkelijke mobile device voor gebruikers die veel onderweg zijn, aldus HP.

HP Stream Tablets
De HP Stream 7 en HP Stream 8 Windows zijn Intel 7-inch en 8-inch tablets worden geleverd met 1 jaar Office 365 Personal en 60 minuten Skype per maand en 1 jaar 1TB opslagruimte Microsoft OneDrive. Gebruikers kunnen hun tablet volledig personaliseren met Start-screen, live-tegels en dynamic lock screen. Met ingebouwde multi-user support kunnen meerdere gebruikers gemakkelijk op de tablet inloggen.

Prijs en beschikbaarheid
· De HP Stream 11,6-inch is naar verwachting vanaf november beschikbaar vanaf €229

· De HP Stream 13,3-inch is naar verwachting vanaf december beschikbaar van €249

· De HP Stream x360 is naar verwachting vanaf november beschikbaar vanaf €299

· De HP Stream 7 Tablet is naar verwachting vanaf november beschikbaar, de adviesverkoopprijs is €129

· De HP Stream 8 Tablet is naar verwachting vanaf november beschikbaar, de adviesverkoopprijs is nog niet bekend

Terug naar nieuws overzicht
Mobility