Witold Kepinski - 01 oktober 2014

Bright Access organiseert Let's go Nuts! event

Bright Access organiseert op woensdag 1 oktober van 16.00-19.30 uur een evenement voor genodigden in de Grolsch Veste te Enschede. Aanleiding is de officiële opening van de glasvezelnetwerken op industrieterreinen Kennispark Twente en Marssteden in Enschede. Dit meldt Janarthanan Sundaram (foto), Managing Director van Bright Access.

Onder de noemer ‘Let’s go NUTS!’ worden beide terreinen via een live verbinding ontsloten en vindt de aftrap plaats van twee volgende terreinen, Vletgaarsmaten en De Haar in Holten. Tv host Harm Edens treedt op als gastheer en ontvangt o.a. wethouder Eelco Eerenberg, Online Ondernemer 2014 Marco Aarnink van Drukwerkdeal en stand-up comedian Adam Fields. Naar verwachting zullen zo’n 400 zakenpartners, bestuurders en prominente collega-ondernemers uit heel Overijssel op Let’s go NUTS! afkomen.

Let’s go NUTS! draait om glasvezel ‘anno nu’. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op, denk aan HD-videoconferencing, opslag in de cloud, hosted telefonie etc. Al deze diensten moeten natuurlijk wel veilig gebruikt kunnen worden. Dat vraagt om technisch betrouwbare, stabiele verbindingen. Kabel en ADSL voldoen niet langer aan de gestelde eisen, glasvezel wel. Tijdens Let’s go NUTS! wil Bright Access haar glasvezelkennis delen en zo de betrokkenheid hieromtrent tussen MKB bedrijven, gemeenten, ondernemersverenigingen en andere partijen vergroten, in het belang van (blijvende) economische groei in de regio.

Bright Access is een relatieve nieuwkomer op de glasvezelmarkt en onderscheidt zich van andere aanbieders door de platte organisatie en wezenlijk andere aanpak. Bright Access ontsluit bedrijventerreinen zonder vraagbundeling. In 2017 wil Bright Access landelijk 200 industrieterreinen op die manier ontsloten hebben.

Ondernemers en bestuurders uit Overijssel die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van het evenement ‘Let’s go NUTS!’ kunnen een e-mail sturen naar letsgonuts@brightaccess.nl

Meer informatie over Bright Access en het evenement is te vinden op http://www.brightaccess.nl

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!