Witold Kepinski - 02 oktober 2014

Oracle preview Mobile Application Accelerator for Oracle Mobile Cloud Service

Oracle geeft een preview uit van zijn Mobile Application Accelerator for Oracle Mobile Cloud Service. Technisch niet onderlegde medewerkers kunnen nu visueel cross-platform-mobiele applicaties maken voor tablets en telefoons, met alleen gebruik van een browser zo meldt de leverancier tijdens de Oracle OpenWorld 2014 conferentie.

Nu mobiele apparaten hét middel zijn geworden om informatie te vergaren, kunnen organisaties meer manieren verzinnen om ‘mobilisatie’ te versnellen. Voor velen ligt het antwoord in het faciliteren van medewerkers om hun eigen processen mobiel te kunnen maken. Om aan deze wens te kunnen voldoen, zegt Oracle alvast een preview te laten zien van Mobile Application Accelerator, een nieuwe functie in Oracle Mobile Cloud Service.

Mobile Application Accelerator is een cloudgebaseerde dienst die het ontwikkelen van mobiele applicaties aanbiedt aan professionals zonder achtergrond in softwareontwikkeling. Met Mobile Application Accelerator ontwikkelen programmamanagers, heavy users en zakelijke professionals mobiele applicaties - snel en visueel, via een webbrowser aldus Oracle.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!