Wouter Hoeffnagel - 02 oktober 2014

F-Secure levert veilige en persoonlijke clouddienst aan KPN

F-Secure en KPN breiden hun samenwerking uit en bieden KPN-internetabonnees gezamenlijk gratis een veilige online opslagdienst. Met KPN Up, de nieuwe dienst op basis van de persoonlijke cloud van F-Secure, kunnen KPN-klanten hun meest waardevolle documenten veilig bewaren, beheren en delen.

De hedendaagse digitale content is vaak verspreid opgeslagen over verschillende apparaten en online diensten. KPN Up helpt KPN-klanten bij het verzamelen en bewaren van deze content op één veilige plek. Alle content is in de cloud bereikbaar, kan worden gestreamd en kan worden gedeeld via onder andere smartphones, tablets, laptops en computers. Privacy staat centraal in de clouddiensten van F-Secure’s.

Combinatie met andere clouds
KPN Up is ook geschikt voor consumenten die reeds gebruik maken van diensten waarbij persoonlijk bestanden worden opgeslagen. Denk daarbij aan Picassa/Google+ en Dropbox. Deze diensten kunnen worden gekoppeld aan KPN Up zodat zij via elk apparaat toegankelijk zijn. Bestanden in andere clouddiensten maken geen gebruik van de opslag van KPN Up.

KPN Up is niet alleen beschikbaar voor Android- en Windows Phone 8-smartphones en -tablets, maar ook voor PC’s, Mac-computers en laptops. De iOS-versie volgt eind oktober. Alle KPN-internetthuisgebruikers kunnen KPN Up vanaf 1 oktober gebruiken. Zij krijgen daarbij 5GB aan gratis opslag om foto’s, muziek en video’s op te slaan. Glasvezelklanten krijgen 25GB, en er bestaat een mogelijkheid om een upgrade naar 150GB te maken.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!