Witold Kepinski - 06 oktober 2014

Centralpoint benoemd tot Dell Premier Partner

Centralpoint heeft op 27 september jl. de hoogste partnerstatus van Dell behaald. Met het Dell Premier partnership behoort Centralpoint tot een selecte groep Nederlandse resellers, die alle kennis en bewezen ervaring hebben op het gebied van Dell ICT-infrastructuur oplossingen.

Vanaf het moment dat Dell de keuze maakte om haar marktbenadering te veranderen en in samenwerking met gecertificeerde resellers haar klanten te ondersteunen, is Centralpoint actief met het productportfolio van Dell. De afgelopen periode is deze samenwerking sterk geïntensiveerd en heeft Centralpoint geïnvesteerd in het uitbouwen van de haar competenties op het gebied van Dell cliënt virtualisatie, workstations, servers en storage oplossingen. Met het behalen van de Dell Premier partnerstatus bewijst Centralpoint.nl over uitgebreide technische expertise te beschikken op het gebied van advies, levering, installatie en integratie van Dell ICT oplossingen. Zowel klanten in het MKB als ook mid- en grootzakelijke klanten profiteren bij Centralpoint van een kundig advies, aangevuld met alle logistieke en installatie- en onderhoudsdiensten die zij van een professionele ICT hardware leverancier mogen verwachten.

Brian Speelman (foto), CEO Centralpoint Nederland: "In onze continue verbeterplannen binnen Centralpoint hebben we vorig jaar samen met Dell een roadmap en een strategische keuze bepaald om tot de Dell Premier Status te komen. Nadat we vorig jaar de kantoorautomatiseringsactiviteiten van Detron hadden overgenomen kwam er meer vraag naar Server, Storage en Networking producten van Dell. Deze vragen kunnen we nu op een juiste manier invullen"

Wouter Jan Zweers, Channel Director van Dell Nederland: “Dell heeft 7 jaar geleden met haar officiële partner direct programma gekozen om klanten nog beter van dienst te zijn door intensieve samenwerking met partners. Sindsdien wordt er continue gewerkt aan de verdere ontwikkeling van Dell’s samenwerking met partners. Samen met partners streeft Dell naar maximale tevredenheid van onze gezamenlijke klanten. De deskundigheid van partners over IT vraagstukken en de invulling die hierin gegeven kan worden met Dell infrastructuur is hier van groot belang. Centralpoint is hierop ingehaakt en heeft geïnvesteerd in kennis en kunde. Een ontwikkeling die Dell van harte toejuicht omdat onze klanten hiervan zullen profiteren.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!