Delta Lloyd moderniseert IT-landschap met Blueriq en Everest
06-10-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Delta Lloyd moderniseert IT-landschap met Blueriq en Everest

Delta Lloyd moderniseert haar IT-landschap door een applicatielandschap te creëren dat moeten aaesluiten op moderne technologieën. Om dit te realiseren is de financieel dienstverlener een samenwerking aangegaan met Blueriq, aanbieder van regelgedreven Business Process Management (BPM) oplossingen, en Everest, business engineering company voor financiële dienstverleners en centrale overheid. Dit melden Paul van den Boogaard, Manager Informatie Management en IT bij Delta Lloyd; Hans de Preter, Commercieel Directeur bij Blueriq en Coen Dijkstra, Algemeen Directeur bij Everest.

De nieuwe omgeving wordt samen met de consultants van Everest vormgegeven op basis van het Blueriq platform. Delta Lloyd kan hierdoor beter inspelen op de wensen van de klant en sneller wijzigingen doorvoeren als veranderende wet- en regelgeving of toezichthouders daar om vragen.

Het platform zorgt ervoor dat het complexe applicatielandschap vereenvoudigd wordt aldus Delta Lloyd. Bovendien kan Delta Lloyd met straight through processing de transactiekosten verlagen. Door in Blueriq alle intelligentie op één plek vast te leggen, kan informatie eenvoudig op meerdere plaatsen worden uitgerold en hergebruikt.

 

Terug naar nieuws overzicht
Software