Novisource koopt Diesis Consultancy uit Amstelveen
07-10-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Novisource koopt Diesis Consultancy uit Amstelveen

Cconsultancybedrijf Novisource heeft Diesis Consultancy uit Amstelveen overgenomen. Diesis Consultancy realiseerde in 2013 een winstgevende omzet van 1,1 miljoen euro en draagt in 2014 direct bij aan de winst van Novisource. De directie van Diesis Consultancy blijft verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de onderneming binnen Novisource.

De overname van Diesis Consultancy is volgens Novisource aanvulling op het dienstenpakket en kennisgebied van Novisource en onderstreept de wens van Novisource ook middels overnames groei te realiseren.

Diesis Consultancy levert advies en ondersteuning op het snijvlak van financiën, bedrijfsprocessen en IT. Diesis vertaalt bedrijfsprocessen naar financiële transacties in de administratie, implementeert en configureert software waarin de registratie en verwerking plaats vindt. Zij zorgt voor business intelligence-applicaties om de benodigde informatie te ontsluiten en te verstrekken. Diesis is gespecialiseerd in ‘best-of-breed’ applicaties zoals Unit4 CODA, Icorp, SAP Business Objects en Microsoft BI. Met een aantal van de leveranciers van deze producten heeft Diesis een (exclusieve) partnerovereenkomst gesloten.

Maart dit jaar kocht Novisource al Big Data specialist GRiP BI. Diesis kan door de overname profiteren van schaalvoordelen, marktexposure en meer commerciële slagkracht.

WK

Terug naar nieuws overzicht