Witold Kepinski - 08 oktober 2014

CRMWaypoint wordt Training Reseller van salesforce.com

CRMWaypoint, het grootste kenniscentrum van salesforce.com in de Benelux, start als Training Reseller van salesforce.com. Klanten kunnen zich aanmelden en in het opleidingscentrum in Utrecht laten trainen door gecertificeerde coaches. CRMWaypoint is daarmee de eerste en enige salesforce.com-partner in de Benelux en Denemarken die deze status heeft bereikt.

De cursussen worden verzorgd door een ervaren trainer van salesforce.com óf door een gecertificeerde trainer van CRMWaypoint. De cursussen richten zich op eindgebruikers, functioneel- en technisch beheerders en ontwikkelaars. Na afloop ontvangen de deelnemers een voucher om deel te nemen aan het online certificatie examen. “Trainingen zijn voor ons een vast onderdeel van onze Waypoint-methode voor het uitrollen van Salesforce,” zegt Ton van de Meer (foto 1), CEO en oprichter van CRMWaypoint. “We hebben nu meer dan 500 Salesforce-projecten op onze naam staan en het is dan ook niet meer dan logisch dat we deze trainingen in ons eigen portfolio op kunnen nemen.”

Adoptie
“Salesforce-trainingen zijn belangrijk voor de adoptie van Salesforce in een organisatie,” zegt Harm Korten, gecertificeerd Salesforce trainer bij CRMWaypoint. Korten is een van weinige trainers in Europa die de technische Salesforce trainingen (DEV401, DEV501 en DEV502) mag verzorgen. “Salesforce heeft een complex eco-systeem en platform en het vergt inzicht en kennis om hier goed gebruik van te maken. Trainingen zijn daarom heel erg belangrijk en het is daarom voor onze klanten en voor onszelf een grote winst dat we de status van training reseller hebben behaald.”

CRMWaypoint is een van de weinige Salesforce-partners in de Benelux die ook zelf veel ervaring heeft met de relatief nieuwe oplossingen van salesforce.com, zoals Pardot voor marketing automation en Radian6. "Expertise op dit gebied is broodnodig, want alleen dan kunnen deze vooruitstrevende Digital marketing cloud-tools ten volle benutten,” aldus Denis Hoogweg (foto 2), gecertificeerd Salesforce trainer van de Salesforce Marketing Cloud bij CRMWaypoint.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!