VCE voorziet nieuwe Vblock systemen met All-Flash en Cloud Management
08-10-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

VCE voorziet nieuwe Vblock systemen met All-Flash en Cloud Management

VCE, een joint-venture van Cisco en EMC, en speler in geconvergeerde infrastructuur systems, onthult nieuwe Vblock systemen waaronder de all-flash-gebaseerde Vblock systeem 540 voor hoog presterende werklasten. De nieuwe VCE Vblock oplossingen bieden pre-geïntegreerde, vooraf geteste en vooraf gevalideerde geconvergeerde infrastructuuroplossingen voor private, publieke en hybride clouds.

Drie nieuwe Vblock systemen

De Vblock systeem 740 werkt met Cisco Unified Computing, Cisco Nexus ACI-Ready netwerken en EMC VMAX 3 opslag.

De nieuwe Vblock systeem 540 is een geconvergeerde infrastructuur all-flash-gebaseerde systeem voor het consolideren van gemengde werklasten in private clouds, databases en verwante toepassingen. De 540 Vblock systeem wordt aangedreven door EMC XtremIO all-flash arrays en volgende-generatie Cisco Unified Computing, Cisco Nexus ACI-Ready netwerken. Het levert consolidatie en agility voordelen zoals instant, ruimtebesparende, opslagtoepassingen zoals voor SAP applicaties.

De nieuwe Vblock systeem 240 is een geconvergeerd infrastructuursysteem voor kleine en middelgrote bedrijven en bijkantoren. Op basis van EMC entry-level VNX5200 is de Vblock systeem 240 ontworpen met een gestroomlijnde form factor voor klanten die een schaabare en krachtige infrastructuur oplossing willen, aldus de leverancier.

VCE geïntegreerde oplossingen voor Cloud Management

VCE geïntegreerde oplossingen voor cloudbeheer bieden pre-geïntegreerde, vooraf geteste en vooraf gevalideerde software over Vblock systemen voor vereenvoudigde implementatie en het beheer van cloud omgevingen. Verder zijn er VCE technologie extensies voor EMC Isilon storage en Cisco UCS.

Beschikbaarheid

De VCE Vblock systemen 740, 540 en 240 zijn nu verkrijgbaar. De Vblock geïntegreerde oplossingen voor Cloud Management met Cisco en VMware zijn binnen 90 dagen verkrijgbaar. Dat geldt ook voor de VCE technologie uitbreidingen voor EMC Isilon opslag en Cisco UCS Computing. De VCE producten en oplossingen zijn beschikbaar wereldwijd vanuit VCE en haar netwerk van oplossing provider partners.

Investeren

Cisco investeerde de afgelopen jaren al 716 miljoen dollar in VCE. Het verlies bedroeg tot nu 644 miljen dollar. EMC investeerde 1,25 miljard dollar. Het totaalverlies bedraag 956 miljoen dollar in VCE.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters