Witold Kepinski - 09 oktober 2014

IFS introduceert IFS Academy voor technici, developers en consultants

ERP-leverancier IFS introduceert de nieuwe IFS Academy waar technici, developers en consultants die met IFS Applications werken, trainingen kunnen volgen. Doel van de IFS Academy is partners te voorzien van de vaardigheden en kennis die zij nodig hebben om het optimale uit IFS Applications te halen.

De IFS Academy is ingericht voor trainingen over de complete IFS Applications-suite. Er zijn bijvoorbeeld verschillende introductielessen, maar ook gerichte cursussen over alle modules in IFS Applications – in eerste instantie over die modules, die IFS-klanten het meest gebruiken. Interne IFS-experts hebben de inhoud van de trainingen ontwikkeld. Zij verzorgen de lessen en tutorials, zowel persoonlijk als online, en regelen de examens. In 2015 wordt een extra lesmethode aangeboden in de vorm van een eLearning-systeem waarin de gebruiker zelf het tempo bepaalt.

Naast een verscheidenheid van cursusonderwerpen hebben deelnemers ook de keuze uit verschillende niveaus. Associate biedt technici, developers en consultants de essentiële kennis en vaardigheden. Specialist biedt technici en developers op uitgebreid en gedetailleerd niveau inzicht en vaardigheden. De meest aangevraagde modules zijn ook voor consultants beschikbaar op het Specialist-niveau. De catalogus wordt komende tijd verder uitgebreid met nieuwe modules.

Op dit moment zijn de persoonlijke trainingen alleen beschikbaar voor bedrijven in het IFS Partner Network. Vanaf 2015 is het ook voor organisaties die geen partner zijn, mogelijk deel te nemen aan trainingen aan de IFS Academy.

Het IFS Partner Network is opgericht om klanten de mogelijkheid te geven door IFS geaccrediteerde partners in te schakelen om IFS Applications te implementeren en te onderhouden. De IFS Academy stelt partners in staat kennis en deskundigheid op het gebied van IFS Applications-implementaties te laten zien. Op den duur helpt dat hen om zich te onderscheiden. Nu de IFS Academy geïntroduceerd is en het aantal cursussen toeneemt, worden klanten gestimuleerd samen te werken met partners die trainingen hebben gevolgd en door de IFS Academy gecertificeerd zijn voor het implementeren en onderhouden van IFS Applications.

Meer informatie over de IFS Academy is te vinden op www.ifsworld.com/academy. Daar staat onder andere een up-to-date lijst met cursussen en geïnteresseerden kunnen zich er aanmelden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!