Witold Kepinski - 09 oktober 2014

Extreme Networks SDN technologie krijgt Microsoft Lync kwalificatie

Extreme Networks laat weten dat de in eigen huis ontwikkelde, uitgebreide software defined networking (SDN)- oplossing voor zowel bedrade als draadloze netwerken geheel voldoet aan de kwalificatie-eisen van Microsoft Lync, een platform voor Unified Communications.

Dankzij de managementsofware en de koppeling met de Purview netwerk- en applicatie visibiliteitsoplossing maakt Extreme Networks een eenvoudige uitrol van Microsoft Lync voor automatische Quality of Service (QoS) en uanalyses mogelijk op zowel bedrade als draadloze netwerken.

Extreme Networks maakt zijn SDN platform beschikbaar voor Microsoft Lync omgevingen door zijn channelpartners en eindgebruikers netwerk oplossingen te bieden die voor verbeterde Unified Communications zorgen. De SDN oplossing van Extreme Networks voorziet in nieuwe mogelijkheden om traditioneel complexe taken, zoals het beschikbaar stellen van QoS naar Lync endpoints, te vereenvoudigen.

Als deelnemer in het Microsoft Unified Communications Open Interoperability Program (UCOIP) biedt Extreme Networks nu een netwerkoplossing voor geconvergeerde diensten die de kernfunctionaliteiten van Unified Communications ondersteunen, inclusief VoIP telefoons, softphones, instant messaging en video-collaboratie.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!