Crypsys distribueert Cyberoam UTM en NGFW security appliances

Crypsys distribueert Cyberoam UTM en NGFW security appliances

09-10-2014 | door: Witold Kepinski

Crypsys distribueert Cyberoam UTM en NGFW security appliances

Cyberoam, leverancier van Next-Generation Firewalls (NGFW) en UTM appliances heeft CRYPSYS Data Security aangesteld als hoofddistributeur voor Nederland.

Hilbrand Wouters, Channel Manager Benelux voor Cyberoam, een onderdeel van complete security leverancier Sophos: "CRYPSYS is een belangrijke speler in de lokale markt en heeft tot dusverre een meerderheid van bedrijven ondersteund, door haar uitgebreide partnernetwerk. In combinatie met onze bestaande distributeurs zijn wij er van overtuigd dat CRYPSYS voor Cyberoam de weg vrij zal maken om zich definitief te vestigen aan de top van de regionale netwerk security-markt. "

CRYPSYS is distributeur van diverse security producten zoals netwerk security in de vorm van UTM en NGFW, e-mail en web beveiliging, encryptie, endpoint security, vulnerability management en multi-factor authenticatie. Sinds de oprichting in 1989, heeft CRYPSYS een netwerk van 700 resellers weten op te bouwen. De organisatie biedt uitgebreide ondersteuning, aan haar partners, in de vorm van product presentaties, pre-en post-sales en ondersteuning tijdens een POC. Daarnaast is CRYPSYS ook een officiële trainingspartner voor Cyberoam. Nieuwe en bestaande resellers kunnen direct worden getraind door CRYPSYS en daardoor de juiste status in het Cyberoam partnerprogramma verkrijgen.

Rob Westerhoff, Managing Director CRYPSYS, "We hebben Sophos al in ons portfolio en samen met UTM en NGFW van Cyberoam kunnen wij de markt uitgebreider bedienen. We weten dat de security oplossingen van Cyberoam het best tot zijn recht komen in de regionale markt, mede omdat deze worden ondersteund door onze klantenservice. Onze partners zullen ook profiteren van Cyberoam’s incentives en trainingen."

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security