Witold Kepinski - 13 oktober 2014

Lenovo en Ashton Kutcher introduceren nieuwe YOGA tablets en PC

In samenwerking met Ashton Kutcher heeft Lenovo de nieuwe YOGA Tablet 2 Pro ontwikkeld. Dit is een 13 inch multimedia tablet met een ingebouwde Pico projector. Hiermee kunnen gebruikers films en video’s vanaf de tablet gemakkelijk projecteren op de muur. De YOGA Tablet 2 Pro heeft 8 watt surround-sound speakers met subwoofer en een batterijlevensduur van 15 uur.

YOGA Tablet 2

Daarnaast is de YOGA Tablet productlijn uitgebreid met nieuwe modellen in 8 inch- en 10 inch-uitvoering. Consumenten kunnen bovendien kiezen voor een YOGA tablet met het Android of het Windows besturingssysteem. De nieuwe YOGA tablets hebben een grotere standaard voor nog meer stabiliteit en een nieuwe, handige ‘hang’ modus. Hiermee biedt de YOGA Tablet 2 meer mogelijkheden voor gebruik in alle omstandigheden.

YOGA 3 Pro

Tot slot lanceert Lenovo de nieuwe 13 inch YOGA 3 Pro, eenconvertible PC met een QHD+ scherm. Dankzij de horlogeband-scharnier is de convertible dunner en lichter dan zijn voorgangers. Daarnaast is de convertible voorzien van de nieuwste Intel Core M processor en JBL audiofuncties.

De YOGA 3 PRO is voorzien van Harmony, een nieuw  software dat applicaties aan de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker aanpast wanneer ze de convertible in de verschillende modi gebruiken. Harmony herkent en optimaliseert de gebruikerservaring van meer dan 50 populaire applicaties.

Prijzen (inclusief BTW) en beschikbaarheid

De YOGA Tablet 2 Pro is eind oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf €499,-

De YOGA Tablet 2 Android is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf €229,- voor het 8 inch model en vanaf €299,- voor het 10 inch model

De 10 inch YOGA Tablet 2 Windows is eind oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf €399,-

De 8 inch YOGA Tablet 2 Windows is in november verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf €249,-

De YOGA 3 Pro is eind oktober verkrijgbaar voor de adviesprijs €1599,-

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!