Witold Kepinski - 13 oktober 2014

T-Systems sluit zich aan bij de Intercloud-platform van Cisco

T-Systems sluit zich aan bij de Intercloud-platform van Cisco. T-Systems is binnen de samenwerking verantwoordelijk voor zowel de cloud-diensten als de directe klantrelatie. Het platform wordt vanuit het nieuwe T-Systems datacenter in Magdenburg (Duitsland) in gebruik genomen en beheerd.

Cloud
Het partnership is voor T-Systems een belangrijke stap in het uitbreiden van haar cloud-dienstverlening en in het implementeren van haar partnerstrategie. De cloud is een wereldwijde oplossing, maar als bedrijven voet aan de grond willen krijgen op de Europese markt, dan is een stevige basis in Duitsland gewenst. T-Systems gaat Cisco helpen bij het implementeren van hun cloud-strategie in Duitsland en de rest van Europa. Bovendien stelt het Intercloud-platform van Cisco de ICT-dienstlener in staat om cloud-diensten te leveren, die de zeer strikte Duitse eisen en wetgeving met betrekking tot databeveiliging naleven.

De Cisco Intercloud is specifiek ingericht voor het Internet of Everything, inclusief een gedistribueerd netwerk- en een beveiligingsarchitectuur om high value applicatie-workloads, real-time analytics, 'near infinity' schaalbaarheid en volledige compliance met lokale databeveiligingswetgeving te leveren. Cisco lanceert als eerste een OpenStack Infrastructure-as-a-Service (IaaS) dienst op het platform, gevolgd door een uitgebreid ecosysteem van Cisco, Deutsche Telekom, T-Systems en Intercloud Partner Services.

Cisco tekent steeds meer partners op voor zijn Intercloud platdform. 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!