PernixData FVP software verkrijgbaar bij TD Azlan
13-10-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

PernixData FVP software verkrijgbaar bij TD Azlan

Tech Data heeft binnen de value added divisie, TD Azlan, de distributierechten van PernixData. PernixData biedt een innovatieve aanvulling op gevirtualiseerde omgevingen van onder andere VMware waarbij de focus ligt op applicatie en storage performance.

De PernixData FVP software virtualiseert server flash en RAM geheugen, waardoor de performance van applicaties en storage omgevingen kan worden vergroot zonder de capaciteit te verhogen. Het stelt organisaties in staat een cluster van high speed resources samen te stellen waarmee lees- en schrijfacties naar gedeelde storage worden versneld, aldus Tech Data Azlan.

Door deze geavanceerde storage intelligentie aan servers toe te voegen, biedt PernixData FVP de volgende voordelen zoals snellere gevirtualiseerde applicaties met tot tien keer betere VM responsetijden. Ook biedt het onbeperkte IOPS: efficiënt verhogen van storage performance in gevirtualiseerde infrastructuren. Ook minimaliseert het storagekosten: besparingen tot 90% op de aanschaf van nieuwe hardware.

Noureddine Laoulichki, Sales Manager VMware bij TD Azlan Nederland: “De opname van PernixData FVP binnen de TD Azlan enterprise software divisie, stelt onze partners nog beter in staat end to end high performance oplossingen aan hun klanten te leveren. De PernixData producten zijn een welkome aanvulling op ons bestaande software portfolio.” Bas Scheepens (foto), directeur van TD Azlan Nederland: “Wij zijn verheugd dat wij ons portfolio hebben kunnen uitbreiden met de PernixData FVP software. Hiermee bieden wij nog meer waarde aan onze partners op het gebied van hoge VM performance in vrijwel elke gevirtualiseerde ICT omgeving.”

David van Unen, Regional Sales Manager PernixData: “Door samen te werken met zo’n gerespecteerd distributeur met een sterke virtualisatie stamboom, maken wij ontkoppelde storage de de-facto architectuur in alle gevirtualiseerde datacenters. Wij zijn trots dat Tech Data Nederland distributeur is geworden van PernixData FVP software.”

WK

 

Terug naar nieuws overzicht