Witold Kepinski - 14 oktober 2014

PeopleWare ICT Solutions nieuwe HP CloudAgile Partner

PeopleWare ICT Solutions, een system integrator en cloudleverancier, is toegetreden tot het HP CloudAgile-partnerprogramma. Dit meldt Mark van Liempt, Directeur bij PeopleWare ICT Solutions.

Binnen de samenwerking staat met name innovatie centraal, door nauw samen te werken met HP wil PeopleWare de cloudpropositie van de toekomst ontwikkelen. CloudActive, PeopleWare’s cloud-oplossing, is hierbij volledig gebaseerd op HP technologie. Van hieruit levert zij ondermeer cloud oplossingen als Infrastructure-as-a-Service (IaaS), Desktop-as-a-Service (DaaS), Backup-as-a-Service (BaaS) en Disaster-Recovery-as-a-Service (DraaS).

Daarnaast is CloudActive, het platform van waaruit PeopleWare haar cloud oplossingen levert, sinds vorige maand ISO 27001:2013 en NEN 7510:2011 gecertificeerd. Zij was reeds in het bezit van een ISO:9001 en een MVO prestatieladder 3 certificaat.

Op de foto van links naar rechts: Marco Lesmeister, HP, Mark van Liempt, PeopleWare ICT Solutions, Sanja Stjepanovic, HP, Sandra Mansour, HP

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!