SLTN Inter Access levert NetApp storage aan Gemeente Hoorn
14-10-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SLTN Inter Access levert NetApp storage aan Gemeente Hoorn

De gemeente Hoorn heeft een nieuwe storage-omgeving aanbesteed en SLTN Inter Access is de winnaar. Deze NetApp storage dient voor de centrale opslag binnen de ICT infrastructuur waarbij binnen de storage omgeving ook back-ups worden gemaakt om de continuïteit van de dienstverlening te kunnen garanderen in geval van calamiteiten. Vandaar dat de primaire omgeving in het stadhuis staat en de uitwijkomgeving is ondergebracht bij ssc DeSom in Wognum.

Om deze reden heeft de gemeente Hoorn een openbare aanbesteding uitgebracht. De openbare aanbesteding, waarop drie partijen hebben ingeschreven, is op prijs en kwaliteit maar tevens op duurzaamheid beoordeeld en is derhalve gegund aan SLTN Inter Access.

Door het winnen van deze openbare aanbesteding wordt SLTN Inter Access gedurende de vierjarige looptijd van deze overeenkomst verantwoordelijk voor de levering, installatie, implementatie en het onderhoud van alle noodzakelijke hard- en software met betrekking tot NetApp storage.

SLTN Inter Access is blij met het winnen van de openbare aanbesteding van Gemeente Hoorn. “Hierdoor wordt de kwaliteit van SLTN Inter Access bevestigd op het gebied van datacenter infrastructuren alsmede de marktconforme tarieven die SLTN Inter Access hanteert en haar duurzame werkwijze” aldus Eugene Tuijnman (foto), CEO van SLTN Inter Access.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage