Witold Kepinski - 14 oktober 2014

Infopact organiseert vechtend kick-off lancering Telefonie in de Cloud

Infopact, leverancier van IP-communicatieoplossingen voor de zakelijke markt, organiseert op 22, 28 oktober en 5 november: de Battle. Uit onderzoek van MKB Nederland blijkt dat veel ondernemers nog onbekend zijn met moderne communicatietechnieken. Tijdens drie inspirerende sessies neemt Infopact resellers mee in de wereld van communicatietechnieken voor het MKB. Daarnaast worden zij geïnformeerd over de nieuwe dienst van Infopact: Telefonie in de Cloud.

Tijdens deze bijeenkomsten geeft Infopact handige tips & tricks over welke clouddienst bij welke wens en situatie past, middels een ware Battle. Eerder dit jaar lanceerde Infopact Lync in de Cloud, gericht op online samenwerken. De nieuwe dienst Telefonie in de Cloud spitst zich toe op het altijd en overal bereikbaar zijn.

In de Battle gaan de twee clouddiensten de strijd met elkaar aan. Verder worden er praktische rekenvoorbeelden gegeven, is er een netwerkborrel met vakgenoten en ontvangen resellers alle tools (incl. een set bokshandschoenen) om actief deel te nemen.

Datum en locatie

Op 22 en 28 oktober vindt ‘de Battle’ plaats op het kantoor van Infopact aan het Weena 670 te Rotterdam en op 5 november in het IJsseldelta Stadion te Zwolle. Alle drie de sessies zijn van 14:30 uur tot 17:30 uur en kunnen kosteloos worden bijgewoond. Aanmelden kan via www.infopact.nl/aanmelden

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!