Palo Alto Networks en VMware bundelen krachten voor cloud security
14-10-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Palo Alto Networks en VMware bundelen krachten voor cloud security

Palo Alto Networks, speler in enterprise security, breidt haar security services uit voor de particuliere, hybride en publieke cloud met de nieuwste versie van de virtuele firewall series (VM-Series). Dit meldt het bedrijf tidjens VMworld 2014 in Barcelona.

De nieuwste release van de VM Series van Palo Alto Networks biedt organisaties de mogelijkheid om de beloften van de cloud op het gebied van agility en flexibiliteit meer te benutten. Daarnaast is het met de VM Serie ook mogelijk om bekende en onbekende cybergevaren te ontdekken en te verhinderen voordat ze schade kunnen toebrengen aan VDCs; en om de publieke, privé- of hybride architectuur te kiezen zonder in te leveren op beveiliging.

VMware

Palo Alto Networks werkt ook samen met VMware om het bedrijf haar geïntegreerde beveiligings- en netwerk virtualisatie mogelijkheden uit te breiden, waarmee klanten de mogelijkheid krijgen om hetzelfde veelzijdige beveiligingsbeleid uit te voeren op zowel hun particuliere als publieke infrastructuur met een consistente aanpak van veiligheid of deze nu virtueel, fysiek, op locatie of elders is.

Vanaf heden leveren Palo Alto Networks en VMware een oplossing welke de Palo Alto Networks VM-1000-HV bevat, speciaal ontwikkeld voor de interoperabiliteit VMware NSX. Klanten kunnen ook de Palo Alto Networks VM-serie met hun exemplaren van VMware vCloud Air, een enterprise-grade publieke cloud dienst inzetten.

In 2015 verwachten Palo Alto Networks en VMware een nieuwe multi-tenant next-generation firewall als service mogelijkheid binnen VMware vCloud Air gebaseerd op de Palo Alto Networks VM-1000-HV integratie met VMware NSX.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security