HP Mobile Enterprise Services  uitgebreid met AirWatch enterprise mobility management

14-10-2014 | door: Witold Kepinski

HP Mobile Enterprise Services uitgebreid met AirWatch enterprise mobility management

Tijdens VMworld Europe kondigt VMware aan de VMware’s AirWatch oplossing te combineren met HP, dit biedt meer gelegenheid voor de mobiele werkplekken. De samenwerking kost klanten minder tijd en biedt return of investment tijdlijnen voor mobiele apparaten op de werkplek.

Door de bestaande HP Mobile Enterprise Services oplossing uit te breiden met AirWatch van VMware krijgen klanten de AirWatch enterprise mobility management oplossing geleverd via het de enterprise services en support.

HP Managed Mobility Services pakketten die worden ondersteund door AirWatch zijn Management Essentials dat functionaliteit biedt voor enterprise mobiele apparaten en applicatie management te implementeren zonder infrastructuur of investeringen. Verder biedt het Trusted App Access, een veilige single sign-on toegang voor applicaties met flexibiliteit voor gebruikers om deze uit elke source te draaien en maakt het mogelijk BYOD apparaten klaar te maken voor enterprise corporate applicaties en data veilig op te slaan, aldus HP<

Terug naar nieuws overzicht
Mobility