Vosko wordt Unity Gold Partner van F5 Networks
15-10-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Vosko wordt Unity Gold Partner van F5 Networks

Vosko mag zich sinds 1 oktober 2014 officieel Unity Gold Partner noemen van F5 Networks. Met het behalen van deze hoogste partnerstatus erkent F5 Networks de opgebouwde kennis en expertise binnen Vosko. Daarnaast biedt de Gold Partner-status de garantie van de beste commerciële en technische ondersteuning door F5 Networks voor Vosko-relaties.

Begin vorig jaar versterkte Vosko haar portfolio van datacenter-oplossingen met de ADC- en load balancing-oplossingen van F5 Networks. Deze oplossingen integreren optimaal met SDN-oplossingen van fabrikanten zoals Cisco, Avaya en Juniper als onderdeel van de Vosko Enterprise Cloud Infrastructuur.

Marc Gozeling, directeur Vosko: "Het is belangrijk dat wij van al onze leveranciers de hoogste partnerstatus hebben. Ik ben er dan ook trots op dat wij ons in zo’n korte tijd hiervoor hebben weten te kwalificeren. F5 is een hele belangrijke toevoeging op onze Enterprise Cloud Infrastructuur.”

De samenwerking tussen Vosko en F5 Networks heeft een sterk strategisch karakter. Daarnaast is F5 Networks, net als Vosko een zeer solide bedrijf, met een uitstekende support en goede lokale ondersteuning. Het lokale team van F5 bestaat uit mensen die voor het merendeel al eerder met Vosko hebben samengewerkt, waardoor een goede relatie geborgd wordt.

René Oskam (foto) Director Sales F5 Networks Nederland: “We zijn zeer verheugd dat Vosko de Gold status binnen ons partner programma heeft behaald. Vosko heeft met de nodige investeringen het beoogde kennisniveau bereikt en hebben een uitstekende positie in de voor ons zeer belangrijke publieke sector. Wij zien in Vosko een partner die van essentieel belang is om onze doelstellingen te bereiken en eindgebruikers te kunnen voorzien van de marktleidende oplossingen van F5 Networks.”

WK

Terug naar nieuws overzicht