Witold Kepinski - 15 oktober 2014

VMware Salesforce Communities geïntegreerd met Thru via API’s

VMware heeft voor de oplossing van Thru gekozen om de samenwerking tussen ontwikkelaars te stroomlijnen op basis van de API’s van Thru en de flexibiliteit van een Managed File Transfer platform. Met behulp van de Thru API ontwikkelde VMware een op maat gemaakte oplossing die het mogelijk maakt voor hun ontwikkelaars om content te delen met behulp van Salesforce.

File transfer activiteiten worden nu transparant uitgevoerd door Thru op de achtergrond, waarbij het uitsluitend in Salesforce wordt weggeschreven. VMware ontwikkelaars uploaden en downloaden bestanden van de Salesforce Communities, terwijl Thru transfers en alle bijlagen in de Thru Cloud opslaat. Thru plaatst alle metadata in Salesforce, zodat beheerders een audit trail van de bestandsactiviteiten kan uitvoeren zonder Salesforce te verlaten.

ViaCloud levert de oplossing van Thru
Als experts in Managed File Transfer Software en oplossingen voor ondernemingen levert ViaCloud de Thru oplossing. ViaCloud levert MFT oplossingen voor AdHoc file transfer, Secure MFT, File-based Automation, Mobile File Transfer en Secure Dropbox. Verder levert ViaCloud MFT integratie voor Outlook, Salesforce, IBM Notes, SharePoint, Single Sign-On (SSO), Data Loss Prevention (DLP), Disaster Recovery en Failover.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!