MoreApp op Web Summit 2014
16-10-2014 | door: Witold Kepinski

MoreApp op Web Summit 2014

MoreApp, een Nederlandse startup, is geselecteerd om aanwezig te zijn als een van de veelbelovende startups bij Web Summit 2014, een belangrijke technologie conferentie in Dublin. MoreApp is geschikt voor ieder bedrijf of organisatie dat op locatie informatie verzamelt. MoreApp is on- en offline te gebruiken, de formulieren zijn zelf te beheren en de app is te downloaden op Apple, Android en Windows devices.

In november dit jaar reizen 20.000 bezoekers van over de hele wereld naar Dublin. Bedrijven zoals Amazon, Dropbox, Google en Apple bezoeken Web Summit ieder jaar. MoreApp zal deelnemen aan het Alpha programma. Dit programma verbindt de beste startups aan de juiste mensen die in staat zijn de startup naar een hoger niveau te brengen.

De startup heeft enkele widgets gelanceerd om bedrijfsprocessen te optimaliseren. MoreApp zal deze nieuwe functionaliteit demonstreren op Web Summit. De eerste is het versturen van werkinstructies. Op kantoor kunnen formulieren vooraf worden gevuld en naar collega's in het veld gestuurd worden. Zij ontvangen push-notificaties op hun mobiele apparaat met het werk dat gedaan moet worden. Een andere widget om processen efficiënter te maken is het toevoegen van iconen om posities op een kaart, plattegrond of foto aan te geven. MoreApp introduceert ook de mogelijkheid om een eigen kleuren thema te creëren. De app krijgt zo het uiterlijk van het bedrijf van de gebruiker.

Web Summit vindt plaats van 4 t/m 6 november. 

Terug naar nieuws overzicht
Mobility