Witold Kepinski - 16 oktober 2014

T-Systems biedt platform voor SAP cloud-diensten ook aan via Newitera

T-Systems en Newitera zijn een overeenkomst aangegaan voor het aanbieden van SAP cloud-diensten van T-Systems. De samenwerking is gericht op het breder beschikbaar maken van de diensten op de Nederlandse markt via een resellers-model.

Meer dan 80 procent van alle SAP transacties die T-Systems wereldwijd aanbiedt, worden geleverd vanuit de cloud. T-Systems richt zich direct op multinationals en organisaties in het topsegment van de grootzakelijke markt. Dankzij de nieuwe samenwerking met Newitera zijn de diensten nu ook beschikbaar voor een bredere groep SAP gebruikers in het grootzakelijke en middensegment van de Nederlandse markt.

 

Voor T-Systems is Newitera vanwege hun ervaring met SAP diensten de meest logische partij om de cloud-oplossingen van T-Systems breder in de markt te zetten, aldus Jerry Boezel, Managing Director bij T-Systems Nederland.

"Tot op heden was een flexibele en schaalbare enterprise infrastructuur alleen voorbehouden aan de hele grote ondernemingen. Nu wij reseller zijn van de T-Systems SAP cloud- en hosting-diensten kunnen wij deze bewezen enterprise infrastructuur ook aanbieden met de kleinschaligheid van een kleine onderneming en de concurrerende prijzen van multinationals", zegt Henny Hurkens "Dit met behoud van onze deskundige en persoonlijke klantaanpak wat ons onderscheidt in het bedienen van onze markt. We kunnen dit desgewenst aanvullen met bijvoorbeeld SAP softwarelicenties of SAP technisch en/of functioneel beheer."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!