Witold Kepinski - 16 oktober 2014

Bechtle direct levert hardware aan gemeenten Leidschendam-Voorburg en Gemeente Westland

Bechtle direct heeft een raamovereenkomst gesloten met de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Gemeente Westland omtrent de levering van een breed scala aan hardware oplossingen. De aanbesteding maakt wezenlijk onderdeel uit van de doelstellingen van beide gemeenten om het ‘Het Nieuwe Werken’ een prominente positie te geven.

Met de levering van onder andere desktops, thin cliënts, laptops, servers, afdrukapparatuur, scanners, en tablets levert Bechtle een kantoorconcept dat perfect voldoet aan de huidige standaard, en waarbij de centrale huisvesting van werknemers als uitgangspunt is genomen. “De overeenkomst onderstreept het vertrouwen van lokale overheden in Bechtle’s probleemoplossende vermogen op het gebied van grootschalige IT-projecten,” zegt Bart Roijakkers, Business Unit Manager Publieke Sector bij Bechtle direct. “Onze werkwijze, waarin we actief meedenken combineren met solide logistiek en scherpe pricing, bleek voor beide gemeenten de bepalende factor te zijn voor de invulling van deze aanbesteding. Ook de vele voordelen van ons bestelplatform ‘bios®’ heeft een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van de samenwerking.”

Voor beide gemeenten biedt de schaalgrootte een flexibelere bedrijfsvoering. Zo kan er door middel van specialisatie, kennisverbreding en een efficiëntere bezetting beter worden aangesloten op de behoefte van burgers en medewerkers in het verder digitaliseren van de producten en diensten van de gemeenten.

De overeenkomst, die sinds 1 juli 2014 van kracht is, heeft een geldigheid van drie jaar, met de optie tot verlenging van eenmaal één jaar. Naar verwachting zal de overeenkomst met Gemeente Westland op 1 februari 2015 van start gaan. Beide overeenkomsten zullen geldig zijn tot 1 juli 2017.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!