Witold Kepinski - 16 oktober 2014

ZTE U-Safety ondersteunt openbare veiligheid

Netwerk- en communicatieleverancier ZTE heeft in 2014 een aantal nieuwe enterprise oplossingen ontwikkeld voor overheden en het bedrijven. Zo introduceerde ZTE de U-Safety public safety oplossingen die de openbare orde veilig houdt en hulpdiensten ondersteunt bij calamiteiten met trunked radio, safety management en emergency response oplossingen. De U-Safety oplossing worden al gebruikt door de Franse stad Marseille.

De U-Safety maakt gebruikt van big data analytics, cloud computing en maakt gebruikt van intelligente devices apparatuur als onderdeel van de Internet of Things. Zo biedt het ZTE Clues Analysis System slimme camera’s die kentekens van auto’s analyseren en verdachte bewegingen en personen kunnen waarnemen door middel van gezichtsherkenning. De ZTE U-Safety oplossing maakt gebruik van TD-LTE technologie en kan worden ingezet in diverse branches zoals transport, handhaving van de openbare veiligheid en bescherming van energiebedrijven. Het ZTE netwerk biedt een high-speed radio transmissie capaciteit tot 100Mbps in downlink en 50Mbps in uplink. Het netwerk ondersteunt spraak, short messenger services en voice intercom functies, en breedbanddiensten voor multimedia dispatch, wireless HD video transmission, multimedia video conferencing, mobile office en biedt locatiepositionering van voertuigen en personen. Het ZTE netwerk is beveiligd met over-the-air encryptie, virtual private networking (VPN), bi-directional access authenticatie, end-to-end encryptie waardoor alle vormen van communicatie beveiligd is.

ZTE biedt verder de cloud-gebaseerde ZTE mobile education oplossingen voor onderwijsinstellingen die slimme klaslokalen inrichten om slim te leren met content die worden aangeboden op pc’s, notebooks, tablets en smartphones. Leerkrachten en studenten kunnen hierdoor interactief met elkaar communiceren.

ZTE demonstreert tussen 21 en 24 oktober zijn netwerktechnologie tijdens het BroadBand World Forum (BBWF) Europe in de RAI Amsterdam op standnummer E20.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!