GuardData helpt organisaties bij optimalisatie back-upproces
17-10-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

GuardData helpt organisaties bij optimalisatie back-upproces

GuardData is van start gegaan als kennispartner die organisaties helpt bij de optimalisatie van het back-upproces zoals archivering, schaalbare datacenterdiensten en back-upoplossingen.

Voor de officiële startdatum - 01 september 2014 - zijn alle processen ingeregeld en met zorg zijn de juiste mensen geselecteerd. Ervaren specialisten tonen aan dat het daadwerkelijk mogelijk is om snel de huidige klantsituatie te inventariseren, data te kwantificeren en te kwalificeren.

Inmiddels hebben enkele tientallen resellers en organisaties interesse getoond voor de laagdrempelige, maar zeer professionele dienstverlening van deze nieuwe ICT-dienstverlener, aldus Alexander van Ommeren namens GuardData. “Geen organisatie is gelijk en dus kijken we per situatie wat de meest ideale, veilige, eenvoudig te beheren én betaalbare oplossing is.” zegt Alexander van Ommeren (foto) namens GuardData. “Wij stellen iedereen in staat weloverwogen strategische keuzes te maken en begeleiden organisaties van de huidige datacenterinfrastructuur naar een private, hybrid of public cloud.” Voor dienstverleners zijn er whitelabel Back-up-as-a-Service (BaaS) diensten, gebaseerd op een maandelijks betaalmodel waarbij desgewenst wordt geopereerd onder het label van de serviceorganisatie. Een aanwinst, een baken - naar het oordeel van de redactie - in het soms zo onduidelijke ICT-landschap.

Voor informatie over de complete dienstverlening van GuardData kunt u bellen met 088-1005400 of kijken op de website www.guarddata.com

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security