BT introduceert Assure Threat Defence
17-10-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

BT introduceert Assure Threat Defence

BT introduceert Assure Threat Defence, een nieuwe toevoeging aan het BT Assure portfolio. BT heeft incidentmonitoring-technologieën gecombineerd met expertise vanuit zijn professional services-team zodat klanten en beveiligingsanalisten geavanceerde cyberbedreigingen beter kunnen herkennen en er beter tegen kunnen optreden, zo meldt Mark Hughes, CEO van BT Security.

De nieuwe dienst is specifiek ontworpen om de groeiende dreiging van complexe en doelgerichte aanslagen van cybercriminelen tegen te gaan, en monitort netwerkverkeer en downloads continu. Assure Threat Defence stelt gebruikers in staat om complexe virussen te identificeren op diverse apparaten - zoals computers, laptops, mobiele apparaten, servers - en bestanden.

Traditionele - ‘signature-based’ - beveiligingssystemen herkennen aanvallen die bekend staan als ‘Advanced Persistent Threats’ vaak niet. Assure Threat Defence is niet gebaseerd op dergelijke beveiligingstechnieken en is hierdoor in staat zowel geavanceerde aanvallen als onbekende, kwaadaardige software op te sporen en tegen te houden.

BT Assure Threat Defence komt t.z.t. in Europa beschikbaar,

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security