Witold Kepinski - 20 oktober 2014

WHAT Invest krijgt nieuw management

Per 1 augustus jl. is Chiel den Dunnen als Sales director in dienst getreden bij WHAT Invest B.V., de houdstermaatschappij van onder meer Visma Expert Center Consolit B.V. en UNIT4-parter Allinco Software B.V. Hij volgt daarmee Rembrandt Kuijpers op, die deze functie van januari 2008 tot augustus 2014 vervulde.

Met ingang van 1 oktober jl. is Ferdy Schoenmaker benoemd tot Manager finance & operations bij WHAT Invest B.V. Hij is de opvolger van Sebastiaan Karssen. Samen met Harry Luijk, die al sinds maart 2006 als Algemeen directeur aan het roer van de onderneming staat, vormen Chiel den Dunnen en Ferdy Schoenmakers het nieuwe management van WHAT Invest B.V.

Chiel den Dunnen is zijn carrière in 2004 gestart bij Veenman B.V., waar hij in ruim acht jaar tijd verschillende commerciële en leidinggevende functies in sales en consultancy vervulde. Na een horizonverbreding in mobiliteit - Chiel den Dunnen werkte o.a. bij Pon Automotive B.V. - is hij per 1 augustus gestart bij WHAT Invest B.V. Chiel den Dunnen heeft zich altijd gefocust op sales, klanttevredenheid, naamsbekendheid en marketing.

Ferdy Schoenmakers is voor de voormalige en huidige directieleden van WHAT Invest B.V. een oude bekende. Ferdy Schoenmakers was van november 2006 tot augustus 2007 als Business consultant werkzaam bij Ridit Business Solutions; één van de organisaties waaruit Consolit B.V. in zijn huidige samenstelling is voortgekomen. De afgelopen zeven jaar was Ferdy Schoenmakers als Financieel manager bij LECTRIC Groep verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de financiële administratie en de aansturing van het financiële team en de personeelsadministratie.

Chiel den Dunnen over de toekomst van WHAT Invest B.V.: “Wij zijn een mooi bedrijf, met een ervaren team, en ik zie dan ook volop kansen. Onder andere de transitie binnen ERP naar cloud-oplossingen zal een primaire focus voor de toekomst zijn. Specifiek voor Consolit gaan wij Visma ondersteunen met de uitrol van Visma.net Logistiek, Advisor en Severa. Daarnaast zal bij Allinco Software de focus liggen op het product UNIT4 Multivers Extended; ERP software specifiek voor groothandels in het MKB. Dit naast de verdere ontwikkeling in onze eigen productsuite”.

Op de foto v.l.n.r.: Ferdy Schoenmakers, Harry Luijk en Chiel den Dunnen

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!