Witold Kepinski - 21 oktober 2014

Xerox introduceert vijf nieuwe kantoorprinters

Xerox introduceert vijf nieuwe producten aan haar portfolio toe te voegen: Xerox Phaser 3260, Xerox WorkCentre 3225, Xerox WorkCentre 4265, Xerox ColorQube 8580 en de Xerox ColorQube 8880.

De A4 zwart-wit Phaser 3260 en het WorkCentre 3225 zijn ontworpen om individuele gebruikers of kleine teams te ondersteunen. Met Wi-Fi Direct kan worden geprint vanaf smartphones, tablets en laptops zonder gebruik te maken van een bestaand draadloos netwerk. Beide machines beschikken over een ingebouwde Apple AirPrint. Nieuwe scan-to-e-mail functies stellen de gebruiker in staat om papier eenvoudig om te zetten naar digitale documenten en te e-mailen

De nadruk ligt op snelheid en kwaliteit, beide machines printen tot 28 pagina’s per minuut (ppm). Het WorkCentre 3225 biedt ook kopieer-, scan- en faxmogelijkheden.

Het Xerox WorkCentre 4265 is een high-end A4 zwart-wit MFP met een 7-inch touchscreen/gebruikersinterface en heeft makkelijk te gebruiken kopieër-, print-, scan-, e-mail- en (optionele) faxfunctionaliteiten. Het WorkCentre 4265 werkt in combinatie met Xerox Next Generation Managed Print Services, zodat bedrijven hun informatiebehoeften effectiever kunnen beheersen.

De twee nieuwe Xerox ColorQube A4 kleurenprinters gaan voo de betere printkwaliteit. De Xerox ColorQube 8580 is ontworpen voor het MKB met standaard printbehoeftes, aldus Xerox.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!