Fujitsu Technology Solutions sluit reseller contract met SEP AG

23-10-2014 | door: Witold Kepinski

Fujitsu Technology Solutions sluit reseller contract met SEP AG

Onlangs tekende Fujitsu Technology Solutions een reseller contract met SEP AG. De back-up en recovery leverancier uit Duitsland ondersteunt vanaf heden de complete Fujitsu Storage series. Hubert Schweinesbein (foto), Director Partner Sales bij SEP: “SEP zal toetreden tot het Fujitsu Forum. Hiermee garanderen wij een continue vendor support voor onze Fujitsu ondersteuning en vice versa”.

De samenwerking komt niet uit de lucht vallen. Beide partijen zijn gevestigd in het zuidelijke deel van Duitsland, wat het ontwikkelen en testen van een geïntegreerde back-up en recovery oplossing bespoedigde. Door samen te werken met SEP, kan Fujitsu naast een complete storage oplossing ook volledige back-up en recovery bieden aan de markt.

Sander Rittersma, Directeur van SJ-Solutions B.V., een Nederlandse Fujitsu Select Circle Partner en partner van SEP: “Wij houden ons sinds 2003 bezig met Data Availability oplossingen, en bevinden ons op het snijvlak van storage, back-up, archivering en virtualisatie. Zodoende ken ik beide partijen goed. Deze samenwerking biedt onze MKB klanten nieuwe mogelijkheden om een geïntegreerde Fujitsu oplossing inclusief back-up en recovery te gebruiken die veel meer is dan alleen maar aantrekkelijk geprijsd”.

Door te kiezen voor Fujitsu in combinatie met SEP beveiligt een eindklant met slechts één gecentraliseerde back-up oplossing haar complete data infrastructuur. Hiermee profiteert de eindklant van één van de beste hybride back-up oplossingen voor alle virtuele en fysieke omgevingen, operating systemen, databases en vele applicaties. Of het nu gaat om een eenvoudige file system back-up of een gecompliceerde SAP HANA omgeving, (vrijwel) alles is mogelijk.

Hubert Schweinesbein van SEP staat op de Storage Expo bij stand B039 met SJ-Solutions.

Terug naar nieuws overzicht
Software