Witold Kepinski - 23 oktober 2014

ZyXEL toont tijdens InfoSecurity.nl wireless, security en ethernet oplossingen

ZyXEL, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, demonstreert zijn nieuwste wireless-, security-, en ethernet-technologie op 29 en 30 oktober tijdens de InfoSecurity.nl beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Op de ZyXEL stand A019 verwelkomen medewerkers van ZyXEL de bezoekers, klanten en pers om hen persoonlijk op de hoogte te stellen van de laatste oplossingen, producten en andere interessante mogelijkheden op het gebied van informatiebeveiliging.

“ZyXEL biedt op zijn stand tijdens de Infosecurity beurs zijn nieuwste producten zoals firewalls, IP-netwerken, wireless access points en Power over Ethernet (PoE) switches”, aldus Peter Bos (foto), channel manager van ZyXEL Benelux. “Verder kunnen bezoekers informatie ontvangen over interessante business cases rond ZyXEL-oplossingen die worden gebruikt in scholen en in de hospitality branche.”

ZyXEL toont op de stand zijn nieuwste Unified Security Gateway (USG) Next-Generation Firewall (NGFW) oplossingen. De ZyXEL Performance Series USG40, USG40W, USG60 en USG60W zijn geschikt voor het kleinbedrijf. De ZyXEL Advanced Series USG 110 en USG210 zijn speciaal ontwikkeld voor het mkb en de middenmarkt. “Alle ZyXEL USG Series zijn voorzien van de modernste Unified Threat Management (UTM) technologie. Ze beschermen vaste en wifi-netwerken van organisaties tegen malware, houden grip op breedbandgebruik van social networking en zorgen voor meer productiviteit van medewerkers”, aldus Bos.
ZyXEL toont ook de USG 310 Advances Series en de 1100 en 1900 Extreme Series Next Generation FireWalls (NGFW). Bos: “Deze firewalls zijn geschikt voor het mkb en de grootzakelijke markt. De nieuwe ZyXEL USG 310, 1100 en 1900 zijn bestemd voor de beveiliging en beheer van access points in wifi- en BYOD-omgevingen, tegen lage kosten.”

Hospitality

ZyXEL toont tijdens de Infosecurity beurs zijn branche-oplosingen. Zo is de ZyXEL UAG4100 Unified Access Gateway speciaal ontwikkeld voor de hospitality branche. “De ZyXEL UAG4100 helpt eigenaren van gastverblijven bij een snelle opbouw van een vast en draadloos netwerk. De ZyXEL UAG4100 is de opvolger van de N4100 die al in meer dan 8.000 hotels wereldwijd wordt gebruikt. Tevens is de UAG4100 ideaal in te zetten als hotspot in hotellobby’s, restaurants of cafés”, aldus Bos.

ZyXEL heeft verder in zijn portfolio de UAG5100 Unified Access Gateway. Deze draadloze netwerkoplossing is special ontwikkeld voor de hotelbranche, conferentiegebouwen, hogescholen, universiteiten en openbare bibliotheken. Bos: “De ZyXEL UAG5100 Unified Access Gateway is voorzien van dual-WAN capaciteiten en heeft een geïntegreerde WLAN-controller die tot 32 wifi access points kan ondersteunen. Bij dual-WAN worden twee ethernet Wide Area Network (WAN) internet-aansluitingen gebruikt voor active-active load balancing of active-passive failover. Hierdoor kunnen tot 800 gelijktijdige gebruikers via de ZyXEL UAG5100 Unified Access Gateway snel het netwerk op. Met deze snelle wifi-oplossing kunnen branches, zoals hotels, een aantrekkelijk verdienmodel opzetten voor snelle internetdiensten.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!