Copaco breidt LED & Domotica portfolio uit met KlikAanKlikUit
23-10-2014 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Copaco breidt LED & Domotica portfolio uit met KlikAanKlikUit

Copaco breidt per heden haar assortiment uit met de producten en diensten van COCO International, fabrikant van het innovatieve en modulaire Domotica-concept KlikAanKlikUit (NL)/ COCO (BE) voor de consumenten- en MKB-markt. “Draadloos comfort”.

Met dit motto werkt KlikAanKlikUit aan een systeem waarmee alle elektrische apparaten in huis op een eenvoudige manier draadloos bediend kunnen worden, aldus Marc Maas, Teamleider LED & Domotica bij Copaco: “De producten van KlikAanKlikUit zijn een waardevolle toevoeging aan het portfolio van de nieuwe business unit LED & domotica. Met KlikAanKlikUit bieden we resellers de mogelijkheid om laagdrempelige domotica-producten toe te voegen aan hun assortiment. Doordat klanten hun systeem regelmatig uitbreiden levert dit herhaalaankopen op. Er zijn namelijk veel verschillende uitbreidingen verkrijgbaar. De producten zijn ook zeer geschikt om energie te besparen. Door de goede prijsstelling kan dit aantrekkelijke terugverdientijden opleveren, wat erg interessant is voor de zakelijke markt.”

Michel Hoekstra, Directeur COCO International vervolgt: “Onze producten worden via diverse kanalen aangeboden en we zijn dan ook verheugd over de samenwerking met Copaco. Zodoende kunnen we ook in de ICT-markt optimaal het KlikAanKlikUit systeem aanbieden.“

Terug naar nieuws overzicht