HP introduceert StoreVirtual-based Hyper-Converged Appliance

24-10-2014 | door: Witold Kepinski

HP introduceert StoreVirtual-based Hyper-Converged Appliance

Tijdens VMworld Europa 2014 kondigt HP een nieuw hyper-converged oplossing aan die software-defined opslag, rekenkracht, beheer en VMware integration combineert. Hierbij wordt een totale gevirtualiseerde omgeving opgezet van power-on tot het leveren van nieuwe applicaties.

Om aan deze noodzaak tegemoet te komen, introduceert HP het HP ConvergedSystem 200-HC StoreVirtual, die alle benodigde hardware en management combineert tot een single scale-out system. Gemaakt voor eenvoudig gebruik en voortbordurend op bewezen en open data-services. Het systeem is inclusief HP OneView InstantOn, HP OneView voor VMware vCenter, en HP StoreVirtual VSA technologie dat gemakkelijk zelf geïnstalleerd en gebruikt kan worden. Dit door middel van volledig geclusterede en beschikbare servers en opslag. Deze flexibele oplossing is gericht op middelgrote bedrijven, remote offices en nevenvestigingen die een block approach willen toepassen voor hun infrastructuur. Dit om de IT activiteiten te vereenvoudigen, servicelevering te versnellen en disaster recovery uit te voeren voor zowel de gevirtualiseerde als de fysieke servers, aldus HP.

Deze geïntegreerde toepassing is gemaakt voor server virtualisatie en virtuele desktop workloads. Gebaseerd op VMware’s grote ervaring die voorziet in snelle response tijd naar de wensen van de klant. Het vergemakkelijkt de administratie en verbetert de applicatie beschikbaarheid. Deze nieuwe toepassing geeft operationele efficiëntie door middel van gezamenlijk management tussen HP StoreVirtual, HP ProLiant Servers en HP OneView’s converged management. Dit met de robuuste VMware vSphere®integration en een wizard-driven startup die gemaakt is voor IT generalisten die niet beschikken over gespecialiseerde opslag kennis, aldus HP.

WK

Terug naar nieuws overzicht