Econocom country manager Chantal De Vrieze opzij gezet en vervangen door Philippe Hoffman
29-10-2014

Econocom country manager Chantal De Vrieze opzij gezet en vervangen door Philippe Hoffman

Bij Econocom is er een machtswissel aan de top. Country manager Chantal De Vrieze is opzij gezet en vervangen door Philippe Hoffman.

De vervanging van Chantal De Vrieze komt als een verrassing. Zij werkt immers al sinds tien jaar bij Econocom, waarvan bijna vier jaar als country manager Benelux. Gedurende drie jaar, tot april 2013 was ze ook voorzitter van Agoria ICT en vandaag is ze nog steeds lid van het directiecomité van de Belgische werkgeversorganisatie VBO.

Chantal De Vrieze werd meermaals door het Belgische vakblad Data News uitgeroepen tot één van de top ICT personalities en top ICT Women in België. Ze wordt nu opgevolgd door de Fransman Philippe Hoffman, de huidige country manager van Econocom Duitsland en Zwitserland. Waarnemers wijzen erop dat de Fransen hun greep op die manier versterken.

Econocom gaf vorige week nog een winstwaarschuwing en kelderde op de beurs. Vooral de integratie van het vorig jaar overgenomen Osiatis zorgt voor integratieproblemen. Econocom betaalde 175 miljoen euro voor Osiatis.

In samenwerking met Datanews

Terug naar nieuws overzicht