Witold Kepinski - 29 oktober 2014

J-Fall conferentie Nederlandse Java User Group (NLJUG) opent weer haar deuren

De J-Fall, de jaarlijkse conferentie van de Nederlandse Java User Group (NLJUG) opent weer haar deuren voor ruim 1200 Java enthousiastelingen vanuit het hele land. Het is inmiddels de zeventiende grootschalige Java conferentie die door de NLJUG wordt georganiseerd. Binnen een week was de inschrijving voor deze jaarlijkse conferentie al vol. Maar liefst 1200 developers, 25 exposanten en meer dan 40 sprekers zullen deze conferentiedag weer van de partij zijn.

Early Bird

Veel deelnemers beginnen de dag al vroeg met de zogenaamde Early Bird sessies. Daarna zal gastheer en Java Champion Bert Ertman de aftrap van de dag geven. Aansluitend is het de tijd voor keynotes van ING en Quintor en na de lunch de bijdragen van Oracle en Salves. Tevens vele parallelsessies en hands-on workshops van sprekers uit binnen- en buitenland.Het gehele programma met bijbehorende achtergrondinformatie kan dit jaar ook weer bekeken worden via de J-Fall app op de smartphone. Met deze app is het tevens mogelijk om alle sessies realtime te evalueren en opmerkingen te plaatsen. Hierdoor wordt ook voor de komende jaren de kwaliteit van de sessies gewaarborgd, doordat er gekeken kan worden naar welke onderwerpen en welke sprekers de bezoekers aanspreken.

De meeste van de sessies worden opgenomen en geplaatst op het e-learning platform Parleys.com

NLJUG

De stichting Nederlandse Java User Group (NLJUG) bestaat uit meer dan vijftig business partners en ongeveer 3500 leden, waaronder software ontwikkelaars, architecten, technical managers, studenten en new media developers. De NLJUG positioneert zich op het knooppunt van Java Platform ontwikkeling, professionele software ontwikkeling en verbreding van kennis op het gebied van ontwikkeling van (complexe) IT systemen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!